Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecikli başkanlar EXPO 2016 Antalya'yı gezdiler

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik Belediye Başkanları AK Parti tarafından düzenlenen Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme toplantısının ardından EXPO 2016 Antalya'yı gezdi.

        Antalya'da "Kutlu Yürüyüş Yolunda, Şehir Şehir Kalkınma" sloganıyla gerçekleştirilen toplantıya Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş ve Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim Tuna katılmıştı. Belediye Başkanlığı ve yerel yönetimler hakkında istişarelerin ve değerlendirmelerin gerçekleştiği toplantının ardından EXPO 2016 Antalya'yı gezerek, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

        Öte yandan başkanlar 16 ay gibi kısa zamanda yapılan EXPO 2016 Antalya için emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.

        (CKT-MET-Y)

        13.02.2017 14:03:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler