Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehirli şairlerden Sevgililer Günü şiirleri

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Şairler, Yazarlar, Ozanlar Derneği (EŞYODER)'e üye şairler ve ozanlar, 14 Şubat Sevgililer Günü'nü "Şiir ve Türkü" şöleni düzenleyerek kutladılar.

        Odunpazarı Kent Konseyi'nde düzenlenen "Sevgililer Günü" programının sunumunu, şair Minevver Sezer ve Kadriye Alkan yaptı. Şair ve ozanlar da, Sevgililer Günü'nde geçmiş yıllardaki anılarını anlatarak duygu dolu anlar yaşadılar. Herkesin Sevgililer Günü ile alakalı anılarının olduğunu ifade eden EŞYODER Başkanı Ertuğrul Şakar, "Sevgililer Günü ile ilgili 32 şairimiz kendi yazdıkları şiirleri okudular ve ozanlarımız Arif Çayır, Şemşettin Kubat da bu günle ilgili kendi derledikleri türküleri sazları ile birlikte söylediler ve duygulu anlar yaşandı. Gerçek sevgi ve sevgili her zaman insanın kalbindedir. Hiçbir özel gün ile değeri ölçülemez aşkın. Sevgililer Günü'nde de şiirlerimizle ve türkülerimizle sevdiklerimizi mutlu ettik. Herkese bu güzel günde mutluluklar diliyoruz" dedi.

        (İHA-MET-Y)

        13.02.2017 14:06:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler