Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ankaralılardan EGO'ya 15 Temmuz teşekkürü

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Ankaralılar 15 Temmuz gecesi duruşu ve üstün çalışmalarından dolayı EGO 'ya teşekkür etti. EGO Genel Müdürü Balamir Gündoğdu'yu ziyaret eden Ankaralılar ve Ankara'ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) Genel Başkanı Hilmi Yaman, "15 Temmuz gecesi en önemli konulardan biri halkın kritik noktalara transferiydi. EGO bunu alnının akıyla, üstün bir başarıyla gerçekleştirdi. Ankaralılar olarak minnettarız" dedi.

        Ankaralılar ve Ankara'ya Hizmet Edenler Derneği Genel Başkanı Hilmi Yaman, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte EGO Genel Müdürü Balamir Gündoğdu'yu ziyaret etti. Bunun aslında geç kalmış bir ziyaret olduğunu vurgulayan AHİD Genel Başkanı Hilmi Yaman, "15 Temmuz gecesinin kahramanlarından biri de şüphesiz EGO'dur. EGO o gece anında ilçe merkezlerinde toplanan vatandaşlarımızı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Genelkurmay Başkanlığı önü, Ankara Emniyet Müdürlüğü gibi kritik noktalara taşıdı. O gece EGO otobüslerini tankların önünü keserken, kışlaların kapılarına barikat olarak gördük. Burada en büyük pay başta Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Melih GÖKÇEK'in dir. Ego genel müdürümüz Sayın Balamir Gündoğdu da 15 Temmuz gecesi ve sonrasındaki demokrasi nöbetlerimizde Ankaralılarımıza büyük hizmetler vermiştir. Biz Sayın Gündoğdu'ya ve onun aracılığıyla Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih GÖKÇEK'e Ankaralılar adına şükranlarımızı sunuyoruz" ifadelerine yer verdi.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren EGO genel müdürü Balamir Gündoğdu da 15 Temmuz gecesi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih GÖKÇEK'in talimatıyla erkenden duruma müdahale ettiklerini söyledi. Gündoğdu, "Sayın Başkanımız Melih Gökçek, hain kalkışma haberini alır almaz hemen bizi arayarak adeta seferberlik talimatı verdi. Hemen otobüslerimizle vatandaşlarımızı kritik noktalara taşıdık ve yeri geldi otobüslerimizi bir kalkan, bir siper gibi kullandık. Onun direktifleri doğrultusunda bir vatan evladı olarak bizde üzerimize düşeni yaptık. Ziyaretiniz için teşekkür ederim" açıklamasında bulundu.

        (BEN-ÖK-Y)

        13.02.2017 14:12:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler