Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yakıt istasyonunun bahçesinin asfaltlanması mahallelinin tepkisine neden oldu

        (Fotoğraflı-Görüntülü)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Suruç İlçesine bağlı Aligör Mahallesindeki bir yakıt istasyonunun bahçesini asfaltlaması tepkilere neden oldu.

        İddiaya göre, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine bağlı Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Suruç İlçesine bağlı Aligör Mahallesinde asfaltlama çalışması başlattı. Mahalledeki caddelerde asfalt çalışması yapan ekipler, mülkiyeti Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili N.K.'nin babasına ait olan ve kiraya verildiği iddia edilen yol üzerindeki yakıt istasyonunun bahçesine asfalt döktü. Asfaltı iş makineleri ve işçilerin yardımıyla döken ekipler, daha sonra ise silindirle ezerek asfaltlama çalışması yaptı. Şahsa ait yakıt istasyonunun bahçesinin asfaltlandığını gören vatandaşlar, belediye imkanlarının kişisel menfaatlerde kullanıldığını ileri sürerek, tepki gösterdi.

        Öte yandan belediye ekiplerinin mahallenin en büyük caddesindeki asfalt çalışmasını yarım bıraktığı da iddialar arasında yer aldı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ise asfalt çalışmalarının yüklenici bir firmaya yaptırıldığını ifade etti. Benzin istasyonu bahçesinin asfalt programında bulunmadığını belirten belediye yetkilileri, yapılan asfaltlama çalışmasından bilgilerinin olmadığını ifade etti.

        (Şİ-SD-Y)

        13.02.2017 14:13:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler