Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Haliliye'de parklar güneşli günlere hazırlanıyor

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Haliliye Belediyesi, vatandaşların yaşam alanı olan parkların bahar aylarına hazır olması için hummalı şekilde çalışmalarını sürdürüyor. İlçe genelindeki tüm parklarda çalışmalarını yürüten ekipler, parklara yeni dizayn veriyor.

        Haliliye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki park ve bahçeleri vatandaşların bahar aylarına daha rahat kullanabilmeleri için hummalı çalışmalarını devam ettiriyor. Tüm park ve bahçelerde budama, bakım onarım gibi çalışmalar sürdüren ekipler, mevcut ağaçlara da yeni formlar kazandırıyor. Parkların aydınlatma sistemleri ve su tesisatı gibi eksikliklerini de belirleyen ekipler, bu alanda da gerekli çalışmalarını sürdürüyor.

        Yeni ağaçlar parklara kazandırılıyor

        Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, parklarda yaptığı çalışmalar kapsamında yeni ağaç ve bitki türlerini de toprakla buluşturuyor. Park ve bahçelerde bu alanda peyzaj çalışmalarını yürüten ekipler, parkları yeniden dizayn ederek, Haliliye halkının hizmetine sunuyor. Bahar aylarıyla birlikte vatandaşların sıkça vakit geçirme alanı olan parklardaki eksikliklerin tamamlanması ve yenileme çalışmaları, ekipler tarafından aralıksız şekilde sürdürülüyor.

        Bamyasuyu Mahallesindeki Cevheri Parkında yürütülen çalışmalarla ilgili açıklama yapan Mahalle Muhtarı Mustafa Bağış, yapılan çalışmalarla parkın güzelleştiğini anlatarak, bu nedenle Haliliye Belediyesine ve Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'a teşekkür ettiğini söyledi.

        (Şİ-SD-Y)

        13.02.2017 14:32:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler