Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gürlesin'den taziye mesajı

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA) - Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Fırat Kalkanı harekatı kapsamında Suriye'nin El Bab kentinde DEAŞ teröristleriyle çıkan çatışmada şehit olan piyade uzman çavuş 40 yaşındaki Emin Güngör için taziye mesaj yayımladı.

        Fırat Kalkanı harekatı kapsamında Suriye'nin El Bab kentinde DEAŞ teröristleriyle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Emin Güngör için taziye mesajı yayımlayan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, "Türkiye sadece yurt içinde değil bölgede de huzurun sağlanması için terörle mücadele ediyor. Bu uğurda Kahraman askerlerimiz şehadet şerbetini içiyor. Son saldırıda şehit acısı Acıpayam'a düştü. Piyade Uzman Çavuşumuz Emin Güngör bu vatan için canını verdi. Şehit olan kahramanımıza Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine, Acıpayam, Denizli ve Türk halkına da sabırlar diliyorum" dedi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        13.02.2017 14:50:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler