Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya'da "2017 Enerji Yönetimi Müfredat Çalıştayı" yapıldı

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Enerji Yönetimi Bölümü tarafından yapılan "2017 Enerji Yönetimi Müfredat Çalıştayı" gerçekleşti.

        KTO Karatay Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Enerji Yönetimi Bölümü tarafından yapılan "2017 Enerji Yönetimi Müfredat Çalıştayı", birçok üniversiteden akademisyen ve sektör temsilcisinin yoğun katılımı ile gerçekleşti. 3 oturumda tamamlanan çalıştayda enerji mevzuatı, enerji teknolojileri, enerji ekonomisi konuları hakkında bilgiler verildi.

        KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, KTO Karatay Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Enerji Yönetimi Bölümünde uygulanacak müfredat önerilerini konu alan Enerji Yönetimi Eğitim Çalıştayı'nın sonuçlarının kendilerine ışık tutacağını söyledi. Prof. Dr. Sade, "Üniversitemiz, geleceğin yönetici ve işletmecilerini değişen rekabet koşullarında ulusal ve uluslararası düzeyde başarılı olabilecek donanımda yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Bu doğrultuda oluşturulan bölümlerden birisi de Enerji Yönetimi Bölümü'dür. Özellikle enerji üretim ve dağıtım şirketlerinde, enerji politikaları ve uygulamaları üzerinde çalışabilecek yetkinliğe sahip uzmanlara ihtiyaç her geçen gün daha da artmaktadır. Üniversitemiz, Enerji Yönetimi Lisans Programı ile enerji konusunda, alan yönetimi, sektörel ilişkiler, rekabet boyutu ve sürdürülebilirlik çerçevesinde kapsamlı bir yönetsel açığın kapatılmasına katkı sağlayacak nitelikli insani kaynağın yetiştirilmesini amaçlamaktadır" ifadelerini kullandı.

        (AH-Y)

        13.02.2017 15:01:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler