Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAL Ligi

        - Yeni Altındağ Belediyespor: 2 - Sivas Demirspor: 1

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Yeni Altındağ Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig'in 17. haftasını da kayıpsız kapattı. Sivas Demirspor'u konuk eden Altındağ temsilcisi, 2-1'lik skorla galibiyete ulaştı. Mavi beyazlı takım 10 kişi kalmasına rağmen kazanmayı bilirken, altın değerindeki 3 puan Utku Doğan ve Uğur Arda'nın golleriyle geldi.

        Karşılaşmaya iyi başlayan mavi beyazlılar, sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına aldı. Yeni Altındağ Belediyespor, ilk yarı tam 7 korner kullandı fakat aradığı golü bulamadı. Girdiği 4 gol pozisyonunu da cömertçe harcayan Altındağ temsilcisi, kazanılan frikiklerden de yararlanamadı ve ilk 45 dakika 0 - 0 eşitlikle tamamlandı.

        İkinci yarıda küme düşmeme mücadelesi veren Sivas temsilcisinin direnci iyice arttı. Oyunu kendi yarı sahasında kabul eden Sivas Demirspor'un imdadına hakem yetişti. 70. dakikada mavi beyazlı takımdan Emrah Duman, rakip oyuncuyla girdiği mücadele sonrası ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Gidişata reaksiyon veren Yeni Altındağ Belediyespor, dakikalar 79'u gösterdiğinde Utku Doğan ile 1 - 0 öne geçti. Sivas Demirspor lehine çalınan bir faul düdüğü sonrası içeriye doldurulan top Yeni Altındağ Belediyespor ağlarıyla buluştu. Tüm riskleri göze alan Altındağ temsilcisi, gol için ne gerekiyorsa yaptı. Mavi beyazlıların tecrübeli oyuncusu Emrah Sürücü, göğsüyle indirdiği topu iyi sürdü, kaleciyi de geçtikten sonra yerde kaldı. Hakem beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Uğur Arda 90+1'de takımına 3 puanı getirdi.

        (ZEY-SO-Y)

        13.02.2017 15:40:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler