Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bolu Belediyesi ücretsiz kayak eğitimine başladı

        (Fotoğraflı)

        Bülent Velioğlu

        BOLU (İHA) - Bolu Belediyesi, kayak sporuna teşvik etmek amacıyla vatandaşlara ücretsiz kayak eğitimi hizmeti sunuyor. Kış turizminin 2 gözde merkezine sahip olan kentte çoğunluğu kayak deneyimi olmayan 29 kişi, hafta sonu belediyenin öncülüğünde gerçekleşen kayak eğitimleri sayesinde hayatlarında ilk defa kayak yapmanın keyfini yaşadı.

        Bolu Belediyesi, Kartalkaya ve Arkut gibi Türkiye'nin iki gözde kayak merkezlerine sahip olan kentte yaşayan vatandaşlara kayak sporunu teşvik etmek amacıyla ücretsiz kayak eğitimi hizmeti vermeye başladı. Tabiatın Kalbi Bolu Kültür ve Doğa Derneği ile iş birliğine giderek hayata geçirilen eğitimlerin ilki hafta sonu gerçekleşti.

        İlk kez kayak heyecanı yaşadılar

        Gerede'nin Arkut Dağı'nda bulunan kayak merkezinde gerçekleştirilen ücretsiz eğitimlere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Bolu Belediyesi web sitesi üzerinden başvuruda bulunan ve çoğunluğu kayak deneyimi olmayan 29 kişi, Bolu Tabiatın Kalbi Bolu Kültür ve Doğa Derneği'nin kayak eğitmenleri ile hayatlarında ilk defa kayak yapmanın keyfini yaşadı. Gün boyu süren eğitimler sayesinde kayak sporuna gönül vereler hem Arkut Dağı'nın muhteşem manzarasında kayak eğitimi aldı, hem de unutamayacakları muhteşem bir deneyim yaşadılar.

        (BV-RFK-Y)

        13.02.2017 15:46:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler