Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Stajyerlere 'İş Sağlığı ve İş Güvenliği' eğitimi

        (Fotoğraflı)

        Burak Can Tokyürek

        SAKARYA (İHA) - Adapazarı Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü hizmet içi eğitim programları kapsamında, belediyede görev yapan stajyer öğrencilere "İş Sağlığı ve İş Güvenliği" eğitimi verildi.

        Adapazarı Belediyesi Meclis salonunda düzenlenen programda İş Güvenliği Uzmanı Leyla Çetin, İş Güvenliği Kanunu kapsamında, iş sağlığı ve güvenliği ile işçinin iş kazalarından korunmak için yapması gerekenler hakkında bilgi verdi. İşveren ve işçinin iş kazalarını önlemedeki rolü, işverenin alması gereken tedbirler ve iş güvenliğinin denetlenmesi gibi konularla ilgili bilgi veren İş Güvenliği Uzmanı Leyla Çetin, "Öğrencilerimizin her anlamda iyi yetiştirilmesini istiyoruz. Bu etkinlikte temel amacımız, öğrencilerimizin staj yaptığı kurumda uyması gereken kuralları tekrar hatırlatmak ve staj yerlerinde olabilecek iş kazalarını önleyebilmektir" dedi.

        (BCT-RFK-Y)

        13.02.2017 16:15:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler