Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bergama'daki vatandaşlar sevilen avukata ağladı

        (Fotoğraflı)

        Sertan Ergit

        İZMİR (İHA) - İzmir'in Bergama ilçesinde, genç yaşta geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Avukat Turgay Konyar'ın ölümü vatandaşları yasa boğdu.

        İzmir Barosu avukatlarından Turgay Konyar (51), bir süredir kalp rahatsızlığı nedeni ile tedavi görüyordu. Önceki gün aniden rahatsızlanan Konyar, kalp krizine yenik düşerek hayatını kaybetti. Bergama'nın sevilen avukatlarından olan Turgay Konyar'ın ani ölümü, ilçedeki vatandaşları yasa boğdu. Turgay Konyar, Bergama Yeni Camiinde kılınan öğle namazının ardından Ulukent Mezarlığına defnedildi.

        Cenaze törenine, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, siyasi parti ilçe başkan ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, avukatlar, hakimler, savcılar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        (SE-HG-Y)

        13.02.2017 16:55:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler