Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SosyalBen Derneği gönüllülerinden Başkan Acar'a ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Çağrı Kaya

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - SosyalBen Derneği gönüllü gençleri Afyonkarahisar'da bir köy okulunda 90 çocukla gerçekleştirdikleri "atölye çalışması"nda sağladığı desteklerden dolayı Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

        SosyalBen Derneği gönüllüsü 13 genç Afyonkarahisar'daki bir köy okulundaki 90 çocukla atölye çalışmaları gerçekleştirdi. Atölyeye katılan çocuklar, keyifli vakit geçirirken sosyal becerilerini geliştirme şansı yakaladı. 6-10 Şubat tarihlerinde yapılan atölye çalışmasında SosyalBen gönüllüsü gençler, 90 çocuğun dans, icat, müzik, resim, tiyatro ve yazarlık eğitimleriyle sosyal becerilerini geliştirmelerine katkı sağladı.

        Saha çalışması sırasında Dinar Belediyesi'nin ve özellikle Başkan Saffet Acar'ın desteklerine dair memnuniyetlerini göstermek isteyen SosyalBen Derneği gönüllüsü gençler, kendisine bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette gençler derneği faaliyet alanları hakkında Başkan Acar'a bilgi verdiler.

        Ziyarette konuşan Başkan Acar ise belediye ve şahsının çocuklara ve eğitime katkı sağlayan her türlü faaliyete destek olmaya çalıştığını kaydederek, gençlere çalışmasında başarılar diledi.

        (GC-

        13.02.2017 17:44:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler