Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Tuna Bozova İlçesini ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Bozova ilçesini ziyaret ederek vatandaşların taleplerini yerinde dinledi. Öğrenciler ve öğretmenlerle de bir araya gelen Vali Tuna, "Paylaşmayı bilen insanlar yetiştirmeliyiz" dedi.

        İlk olarak Bozova Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Güngör Azim Tuna'yı, Kaymakam Zekeriya Göker karşıladı. Kaymakam Göker ilgili kurum müdürleri Vali Tuna'ya ilçe hakkında detaylı bilgi verdi. Daha sonra Bozova Belediyesini ziyaret eden Vali Tuna'ya, Belediye Başkan Vekili Kaymakam Zekeriya Göker ve Başkan Yardımcısı Tahir Kalkan tarafından hizmetlerle ilgili bilgi verildi. Ardından Bozova Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne geçen Vali Tuna, öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek kitap hediye etti. Öğretmenlerle de görüşen Vali Tuna, "Çocuklarımıza bir tebessüm etmek, onlara bir yol çizmek, aileleriyle ve bölge insanıyla kaynaşmak, bu ülkenin geleceğine yatırımdır. Bu noktada sizin duruşunuz çok önemli. Çocuklarımız, bugünün dünyasında etrafına baktığı zaman kendine örnek olabilecek bireyler görmeli. Paylaşmayı bilen insanlar yetiştirmeliyiz" dedi. Yaylak Mahallesindeki diğer okulları da ziyarete giden Vali Tuna'yı mahalle sakinleri durdurarak çay ikram etmek istedi. Vali Tuna, Yaylak Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Yaylak İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Anadolu Lisesini de ziyaret ettikten sonra vatandaşların isteğini yerine getirdi. Mahalle sakinleriyle çay içerek taleplerini dinleyen Vali Tuna, "Devletimizin ülkenin her yerine olduğu gibi bu bölgeye de yaptığı hizmetleri görüyoruz. Çok güzel okullarımız var. Derslerimiz boş geçmiyor. Çocuklarımızın morali yerinde. Onları motive etmemiz gerekiyor. İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız, meclis üyelerimiz ve muhtarlarımız ilçenin sorunlarını tespit ederek kolları sıvadı. Seçilenler ve atananlar diye ayırt etmeden bu ülkenin insanlarına elinden gelen hizmeti yapmak için seferber olmuş durumdalar. Çocuklarımızın iyi yetişmesi için ne gerekiyorsa sizlere her türlü desteği vermeye hazırız. Oyun sahaları, kütüphaneler ve diğer ihtiyaçları yaparak okullarımızı daha nitelikli hale getireceğiz. Bozova ve Yaylak Mahallesinde yaşayan vatandaşlarımızı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Misafirperverliğiniz için teşekkür ediyorum. Bugün ben sizin çayınızı içiyorum. İnşallah sizde bizim çayımızı içmeye gelirsiniz" şeklinde konuştu.

        Vatandaşlar da Vali Tuna'ya taleplerini geri çevirmediği için teşekkür etti.

        (Şİ-SD-Y)

        13.02.2017 17:46:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler