Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Baran öğrencilerle buluştu

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - Dilovası Belediyesi ekipleri, yaşanılabilir bir kent için denetimleri sıklaştırıyor.

        Dilovası Belediyesi, sınırlarındaki işletme ve tesislerin, liman faaliyetlerinin denetimini rutin olarak yapmayı sürdürüyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, yapılan denetimlerde belediyelerinin yetki ve sorumlulukları kapsamında kimyasal sızıntılara karşı çalışmalarının yakın zamanda yaşanan kaza sonrası daha da hassas olarak devam edeceğini belirtti.

        Belediye olarak tüm canlıların yaşamına değer verdiklerini belirten Ali Toltar, "Kimyasal sızıntı sonrası denizde zarar gören deniz canlılarının toplanması, temizlik ve tedavi için ilgili kurumlara gönderilmesi hususunda hassasiyet gösterdik. Yaşanabilir bir Dilovası için başta sanayi ve liman tesisleri olmak üzere tüm halkımıza büyük sorumluluklar düşüyor. Dilovası'nda, sanayicilerin ve ilçe halkının bir bütün olarak Dilovası'nı seven Dilovası'na değer veren bir anlayışta olması için çaba sarf ediyoruz. Her türlü çevre kirliliği ve kimyasal sızıntıların takipçisi olacağız. Yaşanabilir bir Dilovası için tüm belediye ve şahsi imkanları kullanmaya hazırız" dedi.

        (GY-Y)

        13.02.2017 18:18:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler