Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tarihi okuldan duyarlılık örneği

        (Fotoğraflı)

        İbrahim Aldemir

        BALIKESİR (İHA) - Bandırma Vecihibey Ortaokulu, ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile anlamlı bir uygulamaya imza attı.

        Okul girişine şehitlerin adının yazılı olduğu pano asıldı. Ayrıca her sınıfa bir şehidin adı verilerek, fotoğrafı asıldı. Astsubay Ömer Halisdemir ve aynı gece Ankara'da şehit düşen Bandırma İlçe Tarım Müdürlüğü çalışanlarından Ramazan Konuş'un yanı sıra İzmir Adliyesine yapılan saldırı girişiminde şehit düşen polis memuru Fethi Sekin ve daha bir çok vatan şehit panoda yaşayacak.

        Ülkemizin bugünlere gelmesini sağlayan şehitleri unutturmamak için böyle bir uygulama yaptıklarını söyleyen Vecihibey Ortaokul Müdürü Osman Kızılcık, "Tarihini bilmeyen toplumların geleceğinin de olmayacağını öğrencilerimize anlatmak istedik. Bandırma'nın kurtuluşunda şehit düşen Alay Komutanı Yarbay Hasan Vecihibey'in adını taşıyan okulumuzda böylesine bir uygulama öğrencilerimizi ve velilerimizi de mutlu etti" dedi.

        (İA-MŞ)

        13.02.2017 19:46:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler