Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Özkan, otel işletmecileri bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Hakan Okay

        BİTLİS (İHA) - Bitlis'in Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, ilçesinde faaliyet gösteren otellerin işletmecileriyle bir araya geldi.

        İlçedeki bir otelde düzenlenen toplantıda otel işletmecileriyle bir araya gelen Kaymakam Mehmet Ali Özkan, sorun ve sıkıntıları dinleyerek çözüm noktasında neler yapılabileceği hususunda istişarelerde bulundu. Gerek kamu, gerekse özel sektörün turizm adına özveri gösterdiğini ve turizmin gelişimi adına paralar ve emekler harcadığını belirten Kaymakam Özkan, bu anlamda turizm ve konaklama sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin verimliliklerini arttırmaları ve kalite standardizasyonlarını yükseltmeleri için ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi. Konaklamanın önemine vurgu yapan Kaymakam Özkan, toplantıda gerekli notların alındığını ifade ederek, gerekli girişimlerde bulunulacağını sözlerine ekledi.

        Düzenlenen toplantıya Tatvan Belediye Başkan Vekili Baki Menteş, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Kavaklı ve otel işletmecileri katıldı.

        (HO-MSA-Y)

        14.02.2017 09:28:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler