Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Karaçoban'dan Sevgililer Günü mesajı

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Alasehir Belediye Başkanımız Gökhan Karacoban, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında en büyük sevdasının Alaşehir olduğunu söyledi.

        Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Başkan Karaçoban yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: "Sevgi emektir, sabırdır, umuttur, hayattır. Sevgi inanmaktır, en güzel duyguları paylaşmaktır. İnsanları birbirine yakınlaştıran en saf duygudur sevgi. Bir şeye içtenlikle bağlanmak, onu sevmek ve sahiplenmek verilebilecek değerlerin en büyüğüdür. 'Sevdamız Alasehir' diyerek çıktığımız yolda hemşehrilerimden aldığım güçle güzel şehrimiz gelişmeye ve büyümeye devam edecek. Emek verdiğimiz ve yürekten bağlı olduğumuz Alasehirimizin geleceğini sevgiyle birlikte hazırlayalım. Alasehirimize güvenle bakan, sevgi dolu insanların şehri yapalım. Bu duygu ve düşüncelerle, sevginin sadece 14 Şubatlarda değil, tüm zamanlarda yaşanması dileklerimle bütün hemşehrilerimin ve insanlığın 14 Şubat Sevgililer gününü kutlar sevgi, dostluk ve kardeşlik dolu bir dünya dilerim"

        (AY-Y)

        14.02.2017 10:15:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler