Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gemerek PTT'de posta ve kargo araçları yenilendi

        (Fotoğraflı)

        Erhan Aksoy

        SİVAS (İHA) - Gemerek PTT Merkez Müdürlüğünün posta ve kargo dağıtım araçları yenilendi.

        Gemerek PTT Merkez Müdürlüğü bünyesinde dağıtım aracı olarak kullanılmak üzere 2 adet yeni araç tahsis edildi. Araçlardan birinin Gemerek ilçesinde kargo ve posta dağıtacağı diğer aracın ise ilçeye bağlı köy ve kasabalarda dağıtım yapacağı öğrenildi.

        Gemerek PTT Merkez Müdür Vekili Fikri Eroğlu yaklaşık 10 yıldır tek araç ile köylerin postalarının dağıtıldığını belirterek,"Gemerek ilçe merkezinin postaları memurlarımız tarafından yaya olarak dağıtılmaktaydı. Buda postaların geç ulaşmasına neden oluyordu ilçeye bağlı kasabalarda haftanın bir günü dağıtım yapılıyordu. Yeni araçlarımız geldikten sonra dağıtımlarımız daha da hızlandı. Bu sayede postalar günlük olarak alıcılarına ulaştırılıyor. Haftada bir kasabalara yaptığımız posta dağıtımı haftada üç güne çıkarıldı" dedi.

        (UY-AÖ-Y)

        14.02.2017 10:21:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler