Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uysal, Heusenstamm Belediye Başkanı'na ev sahipliği yaptı

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, belediye çalışmalarını incelemek için Antalya'da bulunan Almanya'nın Hessen eyaletinde yer alan Heusenstamm'ın Sosyal Demokrat Belediye Başkanı Halil Öztaş'a ev sahipliği yaptı.

        Almanya'da 70 yıllık Hristiyan Demokrat Birliği (CDU) iktidarının ardından Heusenstamm'da belediye seçimlerini kazanan ve 1 Ocak 2016'da görevine başlayan Sosyal Demokrat Parti'nin başkan adayı avukat Halil Öztaş, Muratpaşa Belediyesi'nde incelemelerde bulundu. Öztaş, Muratpaşa Belediyesi'ndeki incelemelerine Muratpaşa'da temel belediyecilik hizmetlerinin kalbi Fen İşleri, Park Bahçeler ve Temizlik İşleri müdürlüklerinden başladı.

        "Bitki ve fidan üretim tesislerini gezdi"

        Muratpaşa Belediyesi'nin Ermenek'te 34 dönüm alan üzerine kurulu bitki ve fidan üretim tesislerini gezen, Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlükleri'ne bağlı üretim atölyelerinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Öztaş, Döşemealtı'nda bulunan belediyenin asfalt üretim tesisini de gezerek yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

        "Adalya Vakfı Engelsiz Kafe'de incelemelerde bulundu"

        Öztaş, Muratpaşa'nın sosyal hizmet alanındaki çalışmalarını yerinde görmek için de Spor İşleri Müdürlüğü ve Başkan Uysal'ın Antalya'da falez kıyı bandı üzerinde engelli bireyler için oluşturduğu yaşam merkezi Adalya Vakfı Engelsiz Kafe'de incelemelerde bulundu. Başkan Öztaş, Engelsiz Kafe'de engelli bireylerin kendi aralarında kurduğu müzik topluluğunun dinletisini büyük bir beğeniyle dinledi.

        (AA-

        14.02.2017 10:40:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler