Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yalçın ve Duymuş'dan Cumhurbaşkanı ve Başbakana teşekkür

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik'in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ile Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, EXPO 2016 Antalya'yı gezdi.

        Antalya'da "Kutlu Yürüyüş Yolunda, Şehir Şehir Kalkınma" sloganıyla gerçekleştirilen toplantı sonrası Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ile Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, EXPO 2016 Antalya'yı gezerek yetkililerden bilgi aldı. EXPO 2016 Antalya Sergi Merkezini gezen başkanlar, "16 ay kısa bir süre içinde mükemmel organizasyonu yapan bataklıktan çok güzel bir şekilde şaheseri çıkartan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Başbakanımız Binali Yıldırım olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyoruz Türkiye her geçen gün muhasır medeniyet seviyesine hızla ilerliyor inşallah daha da iyi olacak. Allah 2023 hedeflerimize ulaştırmayı nasip etsin" dediler.

        (CKT-MET-Y)

        14.02.2017 10:50:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler