Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KO-MEK personeline iş sağlığı güvenliği eğitimi verildi

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi KO-MEK yeni dönemde tüm personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verdi.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları verdiği branş eğitimlerinin yanı sıra yeni dönemde hedeflerine ulaşabilmek tüm hızıyla çalışıyor. Gebze, Gölcük ve İzmit merkezde verilen eğitimlerde çalışan personele iş sağlığı ve güvenliği ile afet konularında da eğitimler verdi. Eğitimde, iş yerlerinde dikkat edilmesi gereken genel kurallar, tehlikeli davranışlar, ergonomi ve çalışma ortamları hakkında bilgiler verildi. İş yerinde emniyetli ve güvenli bir iş ortamı sağlanması için yapılması gerekenler anlatılarak, iş yerlerinin, işverenin ve işçilerin yükümlülükleri hatırlatıldı. İş kazası ve meslek hastalıkları hakkında bilgilere de yer verilen eğitimler personel tarafından ilgiyle takip edildi.

        (İG-RFK-Y)

        14.02.2017 11:17:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler