Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bingöl Ziraat Odası Başkanı Karaarslan:

        - "Çiftçi rahat nefes alacak"

        (Fotoğraflı)

        Yılmaz Atar

        BİNGÖL (İHA) - Bingöl Ziraat Odası Başkanı Karaarslan, "Hükümetimizin çiftçi borçlarına öteleme kararı çiftçiye rahat nefes aldıracak" dedi.

        Bingöl Ziraat Odası Başkanı Mustafa Karaarslan, hükumetin doğal afetlerden dolayı zarar gören çiftçilerin borçlarının öteleneceği kararının almasının çiftçiler için sevindirici olduğunu söyledi. Karaarslan, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un, "Çiftçilerin Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatifleri 'ne olan borçları yeniden yapılandırılacak, yani ötelenecektir" ifadelerinin çiftçiler için bir müjde olduğunu ifade etti. Borç erteleme kararının çiftçilere büyük kolaylık sağlayacağını anlatan Kaaraarslan, "Hükümetimizin bu kararı ile çiftçilerimiz rahat nefes alacak, yeni ürünler ekerek ülke üretime büyük katkı sağlayacaktır Çiftçilerin rahat etmesi üretimi de arttıracaktır" dedi.

        (YA-MP-Y)

        14.02.2017 11:26:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler