Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Deniz, aşiret lideriyle bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Şükrü Yıldırım

        BATMAN (İHA) - Batman Valisi Ahmet Deniz, aşiret liderleriyle bir araya geldi.

        Türkiye Petrolleri (TP) Kristal Park Tesislerinde yapılan toplantıya Vali Deniz'in yanı sıra Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Bitlis Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Fuat Güney, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Hüseyin Topuz, İl Emniyet Müdürü M. Ali Akkaplan ve aşiret liderleri katıldı. Toplantıda, Batman'ın genel sorunlarının yanı sıra son süreçte Ülkemizde yaşanan olaylar görüşüldü.

        Vali Deniz, burada yaptığı konuşmada, "15 Temmuz Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi bizleri bir birimize daha da kenetlemiştir. Bu süreçte terör örgütlerine katılımın karşısında halkımızın dik duruşu takdire şayandır. Söz konusu vatan olunca gerisinin teferruat olduğunu tüm ülkede olduğu gibi Batman halkı da göstermiştir. Batman, başta PKK ve FETÖ olmak üzere terör örgütlerine karşı göstermiş olduğu dik duruşuyla, çukur siyasetine prim vermemesiyle, ülkesinin birliğine beraberliğine bayrağına ve vatanına sahip çıkmıştır. İlimizde 15 Temmuz'dan sonra terör örgütlerine katılım neredeyse bitme noktasına gelmiştir. Çünkü halkımız, ülkemiz üzerinde oynanan oyunları gördü ve buna tepkisiz kalmadı. Sayın cumhurbaşkanımızın açıklamış olduğu çalışma hayatında seferberlik ve Cazibe Merkezleri Programı kapsamında ilimizin yatırımlardan en iyi şekilde faydalanması için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Devletimizin tüm imkânları halkımızın huzuru ve mutluğu için var" dedi.

        Vali Deniz, işadamlarının ve aşiret liderlerinin bazı terör örgütleri tarafından yapılan tehdit ve şantajlara prim vermemelerini, devlet olarak her türlü önlemin alındığını, bu dönemde istisnasız yekvücut olarak herkesin terör örgütlerine karşı dik duruş sergilemesi gerektiğini belirtti.

        Toplantı sonunda Vali Deniz, katılımlarından dolayı aşiret liderlerine teşekkür etti.

        (MŞY-MP-Y)

        14.02.2017 11:31:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler