Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir'den Aladağlı çocuklara destek

        - Aladağ'da eğitim gören ilkokul ve ortaokul öğrencilerine, Adana Büyükşehir Belediyesi'nden spor malzemesi ve kitap yardımı

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana'nın ilçesi Aladağ'da bir süre önce meydana gelen ve 11'i çocuk 12 kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan yurt yangınının ardından başlattığı destek kampanyasını sürdürüyor. Yangında çocukları ölen ve yaralanan ailelere yapılan ayni ve nakdi yardım devam ederken, bölgede eğitim gören ilkokul ve ortaokul çocuklarının çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için de Adana Büyükşehir Belediyesi yoğun çaba harcıyor.

        Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün, başta Aladağ yurt yangınında mağdur olan ailelere ve çocuklara olmak üzere, bölgede eğitim gören çocuklara yönelik başlattığı destek çalışmaları sürüyor.

        Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bürokratları bölgeye bizzat giderek, Dölekli İlkokulu, Dölekli Ortaokulu, Kökez Cumhuriyet Ortaokulu, Kıçak Şehit Arif Mamış İlkokulu, Kıçak Ortaokulu, Büyüksofulu İlkokulu, Büyüksofulu Ortaokulu, Gerdibi İlkokulu, Gerdibi Ortaokulu, Yetimli İlkokulu, Yetimli Ortaokulu öğrencilerine spor ayakkabı, basketbol topu, futbol topu ve kitap dağıttı.

        Bölgede ilkokul ve ortaokul bunulan köylerin yüzde 80'ine ulaşarak, öğrencilerin tamamına malzeme dağıtan Adana Büyükşehir Belediyesi bürokratları, Başkan Hüseyin Sözlü'nün, Aladağ'a desteğin kesilmemesi yönündeki talimatlarını uyguladıkları belirttiler.

        (ELF-Y)

        14.02.2017 11:41:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler