Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akşehir'de eğitim seminerleri devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        Cemal Filiz

        KONYA (İHA) - Konya'nın Akşehir İlçe Belediyesi tarafından, organize edilen ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğünün destek verdiği aile eğitim seminerleri devam ediyor.

        Akşehir Kültür Merkezi'nde düzenlenen aile seminerlerine, Akşehir Belediye Başkan Vekili Yusuf İzzettin Yayla, Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Eyüp Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Habip Emrullah Öztürk, belediye meclis üyeleri, bazı kamu kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bu haftaki seminerlerde, "Evlilik Evcilik Oynamak Değildir" konusu ile 'Ailede Namaz ve Duanın Önemi' konuları işlendi. İlahiyatçı, Aile Eğitim Uzmanı Kadir Kesici tarafından verilen her iki seminerde, evliliğin önemi aile içindeki ilişkiler ve ailede namaz kılıp dua etmenin önemi anlatıldı.

        Seminer sonunda Belediye Başkan Vekili Yusuf İzzettin Yayla tarafından Aile Eğitim Uzmanı Kadir Kesici'ye günün anısına bir plaket takdim edildi.

        (AH-Y)

        14.02.2017 12:11:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler