Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vakfıkebirliler İstanbul'da düzenlenen gecede buluştu

        (Fotoğraflı)

        TRABZON (İHA) - AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Vakfıkebir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yılı nedeniyle merkezi İstanbul'da bulunan Vakfıkebirliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği' tarafından düzenlenen geceye katıldı.

        Burada bir konuşma yapan Milletvekili Muhammet Balta " Bir Vakfıkebirli sevdalısı olarak bu tür organizasyonlara çok önem veriyorum. Derneğimizin bu güzel organizasyonu ile gurbette bulunan hemşerilerimiz bir araya geliyor. Sizlere buradan Bakanımızın, Milletvekillerimizin ve Vakfıkebir Belediye başkanımızın selamını iletiyorum. Yerelde belediye başkanımız, Ankara'da başta içişleri bakanımız Sayın Süleyman Soylu ve Milletvekili arkadaşlarımızla Vakfıkebir'imiz için, Trabzon'umuz için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu vesile ile ilçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yılında çok değerli tüm hemşerilerimi saygı ve sevgiyle selamlıyor. Vatanı, millet ve bayrak uğruna canlarını veren aziz şehitlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum" dedi.

        (BK-ÖS-Y)

        14.02.2017 13:05:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler