Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Duruay'dan Ağız Diş Sağlığı Merkezine ziyaret

        ANKARA (İHA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Ağız Diş Sağlığı Merkezini ziyaret ederek, Başhekim Dr. Ali Ağır'dan faaliyetlerine ilişkin bilgi aldı.

        Gölbaşı Belediye Başkanı Duruay, Gölbaşı Ağız Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Ağır'ı ziyaret etti. Duruay, Başhekim Ağır ile beraber belediyenin inşaat desteği verdiği merkezin yeni yapılan birimlerini gezerek, hastalarla sohbet etti. Başhekim Ağır, Başkan Duruay'a Merkezin 2016 yılına ait faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi. Ziyarette yeni yapılması düşünülen ağız ve diş sağlığı binası ile ilgili de istişarelerde bulunuldu. Gölbaşı Belediyesinin ağız diş sağlığı merkezine vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür eden Ağır, "ADSM'nin genişletilmesi ve daha güzel bir hizmet verilebilmesi için fiziki düzenlemeleri belediyemizle birlikte yaptık. Belediyemize hastanemize yapmış olduğu fiziki düzenlemelerden ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz" dedi.

        (İLK-CC-Y)

        14.02.2017 13:11:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler