Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırsal turizm kursiyerleri Kula'yı gezdi

        (Fotoğraflı)

        Hasan Yiğen

        MANİSA (İHA) - Manisa'nın Kula ilçesinde Kula Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan kırsal turizm kursunu katılan kursiyerler, ilçenin tarihi ve turistik yerlerini gezerek incelemelerde bulundu.

        Kursiyerler eğitmenleri Ali Karataş önderliğinde Kula'nın merkezinde bulunan çukur çeşmeleri, tarihi camileri, el sanatları iş yerlerini, kiliseyi, Kula evlerini ve Kula'nın dar sokaklarını gezdi. Ardından Yunus Emre Türbesi'ni, Sandal Divlit Yanardağı'nı, peri bacalarını ve jeopark alanını gezen kursiyerler gezi ve incelemelerini tamamladılar. Kula Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Saracaloğlu, Kula'da ilk defa açılan kursa yoğun ilginin olduğunu, kurs katılımcılarının Kula'yı tanıtmada örnek teşkil edeceğini söyledi.

        (ÖND-Y)

        14.02.2017 14:07:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler