Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kurtulan'dan çınarlara Sevgililer Günü jesti

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 63 yıldır aynı yastığa baş koyan yaşlı çifte Sevgililer Günü jesti yaptı.

        Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Güllüce Mahallesi'nde yaşayan 4 çocuk 9 torun sahibi Cemali-Mümine Bulut çiftini, aynı gün nikah masasına oturan genç evliler Ahmet-Esin Sevinç çifti ile birlikte evlerinde ziyaret etti. Yaşlı çiftin elini öperek hediye takdim eden Sadi Kurtulan, milleti ayakta tutan en güçlü olgunun sevgi ve saygıyla örülmüş bir aile olduğunu söylerken, 1954 yılında evliliğe ilk adımını atan Bulut çiftinin gençlere örnek olması dileğinde bulundu.

        DuyguLU anların yaşandığı ziyarette 63 yıllık evliliğin sırrını paylaşan Cemali Bulut (83), gençlere birbirlerini kıracak sözlerden sakınmaları tavsiyesinde bulunarak, "Sabırlı olun, kavga etmeyin. Eğer eşinizi yalnız bırakmak istemiyor, uzun yıllar sağlıklı ve huzurlu yaşamak istiyorsanız sigaradan da uzak durun" dedi.

        (MŞ)

        14.02.2017 15:08:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler