Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        (Özel Haber) Sevgililer gününde Galatasaray formaları giyip dünya evine girdiler

        - Başkan Altınok Öz , Sevgililer Günü'nde Galatasaraylı çiftin nikahını kıydı

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Galatasaray formasıyla dünya evine giren Tuğba Bozgun ile Ahmet Çoban çiftinin nikahını kıydı.

        Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde gerçekleşen nikah törenine genç çiftin sevenleri ve ailesi katıldı. Başkan Altınok Öz, törenin başında çiftlere doğum yerlerini sordu. Çiftlerden Ahmet Çoban'ın 'Kayseriliyim' demesi ise davetlilere geçen hafta oynanan Galatasaray-Kayserispor maçını hatırlattı. Başkan Altınok Öz, törenin sonunda genç çifte evlilik cüzdanını teslim etti. 14 Şubat'ı seçerek nikah masasına Galatasaray formasıyla oturan genç çift, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'e Real Madrid-Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi maçından kalan bir Galatasaray atkısı hediye etti. Başkan Altınok Öz de genç çifte mutluluklar dileyerek; "Bugün 14 Şubat Sevgililer Günü sevgi ve saygı en yücel değerdir. Sevginin karşılığı koşulsuz sevmektir. Ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi.

        (EY-HA-Y)

        14.02.2017 15:20:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler