Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırkağaç'ın hafriyatı kontrol altında

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, Kırkağaç ilçesinde kayıt dışı ve kaçak hafriyat atıkların taşınmasının önüne geçebilmek amacıyla düzenli hafriyat alanı faaliyete geçti.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi, hafriyat alanlarıyla ilgili il genelinde çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı tarafından Kırkağaç merkezde hafriyat alanı faaliyete geçti. Tamamlanan alanı Kırkağaç Koordinatörü Ali Rıza Duman da yerinde inceledi. Kayıt dışı ve kaçak hafriyatın önüne geçmek için il genelinde çalışmaların devam ettiğinin altını çizen Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ertuğrul Yıldırım, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün liderliğinde il genelinde hafriyat alanlarıyla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Kayıt dışı ve kaçak hafriyat atıkların taşınmasının önüne geçebilmek amacıyla hafriyat toprağı ile inşaat ve yıkıntı atıklarını Kırkağaç merkezde yer alan bu noktada toplayacağımız alanı faaliyete geçirdik. Hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

        (AY-Y)

        14.02.2017 15:30:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler