Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ak Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Mehmet Hanifi Erdem:

        - "Adıyaman halkı cumhurbaşkanını büyük coşkuyla karşılayacak"

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Mehmet Hanifi Erdem, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 16 Nisan'da yapılacak olan referandum öncesi 19 Şubat Pazar günü Adıyaman'a geleceğini açıkladı.

        Adıyaman halkının büyük bir coşkuyla 19 Şubatta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Adıyaman'da karşılayacağını belirten Başkan Erdem, "İlimizde yapılacak olan miting tarihimiz belli olduktan sonra teşkilatımızın bütün kademeleri büyük bir titizlikle hazırlıklarını sürdürüyor. Yoğun bir katılım sağlanmasını beklediğimiz mitingimizin hazırlıklarına başladık. Mitinge gelecek hemşerilerimizin, miting alanına rahat giriş ve çıkışlarının sağlanması için çalışmalar yapılıyor. Bizler inanıyoruz ki Adıyaman halkı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hiçbir zaman yalnız bırakmadı, bırakmayacaktır. Yapılacak olan mitinge bütün halkımız davetlidir" ifadelerini kullandı.

        (CK-SD-Y)

        14.02.2017 15:47:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler