Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Besni'nin ilk İSO Belgeli Okulu Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu

        (Fotoğraflı)

        Ramazan Kuyu

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Besni Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Besni ilçesinde ilk ve tek ISO 9001 belgeli okulu oldu.

        Besni Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Nevzat Avşar, Kalite Yönetim Sistemleri Belgelendirme ( TS EN ISO 9001) denetimlerini başarıyla tamamlayarak Kalite Yönetim Sistemleri (TS EN ISO 9001) Belgesini almaya hak kazandıklarını belirtti. Müdür Avşar, Besni ilçesinde ISO 9001 belgeli tek okulun Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olduğunu belirterek, "Hızla gelişen ve büyüyen sanayi dünyasının ihtiyaç duyduğu nitelikli işgücünü yetiştirmek için her alanda kalite bilincini sürekli geliştirmenin sonucu olarak okulumuz, uluslararası denetim standartları gereği Kalite Yönetim Sistemleri Belgelendirme ( TS EN ISO 9001) denetimlerini başarıyla tamamladı. Kalite Yönetim Sistemleri (TS EN ISO 9001) Belgesini almaya hak kazanan ilçemizin ilk ve tek okulu olduk. Okulumuz Kalite Yönetim Sistemleri ( TS EN ISO 9001) Belgesini alarak ilçemizde bu belgeye sahip ilk ve tek okul olmanın gurur ve mutluluğunu tüm personelimizle yaşamaktayız. Ayrıca sürekli gelişen kalite anlayışımızın yanında mesleki eğitimde bölgemizin ve ülkemizin önde gelen okulları arasında yer almak için kalite yolculuğu sürecini ilk günkü aşk ve şevkle devam ettireceğiz. Bu sürece katkı sunan öğretmen veli ve öğrencilerimize teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

        (RK-SD-Y)

        14.02.2017 15:59:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler