Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartal'da 'Sokakta aşk var'

        - Kartal Belediyesinden Sevgililer Günü programı

        (Fotoğraflı)

        Harun Basat

        İSTANBUL (İHA) - Kartal Belediyesinin 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla düzenlediği 'Sokakta Aşk var' programında amatör sanatçılar sahne alırken, vatandaşlar doyasıya eğlendi.

        Kartal Belediyesi tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla düzenlenen `Sokakta Aşk var' etkinliğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İlçenin en işlek caddelerinden birinin üzerine kurulan amatör müzik sahnesi, selfiebox ve karikatür standı katılanlara keyifli anlar yaşattı. Selfiebox'ta fotoğraf çekilen çiftler hemen sonra fotoğrafları basılı halde ellerinde görünce nostalji yaşadı. Öte yandan, canlı taş heykeller ise görenleri hayrete düşürdü.

        Programla insanları eğlendirmeyi amaçladıklarını dile getiren Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel, "14 Şubat'ta Kartal'da Kartal halkıyla buluşmak istedik. Bu sıkıntılı günlerde insanların kafasını dağıtmak, bu mutluluğu yaşamalarını istedik. Bütün kötülüklerin tüm sorunların çözümü sevgiden geçiyor, bunun farkındayız. Bu temsili günde de sevgililer gününde herkesin sevgiyle kalması için eğlenceli bir şeyler ortaya çıkarmaya çalıştık. İnsanlara bir nebze sevgi ve mutluluk kattıysak ne mutlu bize" dedi.

        (HB-HB-HA-Y)

        14.02.2017 16:11:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler