Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çeşme'de yeni girişimcilere büyük fırsat

        (Fotoğraflı)

        İsa Atagöz

        İZMİR (İHA) - Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ÇEŞO) Başkanı Osman Köfüncü, yeni girişimcilere fırsat tanımak için bu yıl da eğitim programı düzenleneceğini açıkladı.

        Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ÇEŞO) Başkanı Osman Köfüncü, mart, nisan ve mayıs aylarında, yeni girişimcilere yönelik eğitim programı düzenleneceğini belirterek, yeni girişimcilerin 3 Mart tarihine kadar, kimlikleri ile birlikte odaya başvurabileceklerini söyledi. Köfüncü, yeni girişimcilerin 10 Mart tarihinde de mülakata alınarak, projelerinin yeterliliğinin görüşüleceğini ifade etti. ÇESO Başkanı Köfüncü, geçtiğimiz yıl, 500'ün üzerinde başvuru olduğunu belirterek, 150 yeni girişimcinin projesinin, yapılan mülakatta yeterli görülerek eğitime alındığını söyledi. Köfüncü bu yıl da müracaatların fazla olmasını beklediklerini vurgulayarak, 10 Mart tarihinde yapılacak mülakatta, projeleri yeterli görülecek yeni girişimciler için 30'ar kişilik dört sınıf açılacağını sözlerine ekledi.

        Öte yandan, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB)'nın belirli şartları taşıyan ve projesi kabul gören yeni girişimcilere verdiği 50 bin lirası hibe, 100 bin lirası uzun vadeli krediden yararlanmak isteyenlerin, 9 günlük özel eğitimden geçerek sertifika almaları gerektiği öğrenildi.

        (İA-HG-Y)

        14.02.2017 16:29:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler