Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik Giyim Mensucat Esnaf ve Sanatkarlar Odası'ndan "Halk Buluşması"

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik Giyim Mensucat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı tarafından "Halk Buluşması" adı altında Anayasa Değişikliğiyle ilgili bilgilendirme toplantısı yapılacak.

        Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek olan toplantıda sistem değişikliği ele alınacak. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yaman, Star Gazetesi Yazarı Halime Kökçe, Sivil Toplum Dayanışma Platformu Yönetim Kurulu Üyesi Eczacı Mehmet Şahin, Emekli Diplomat Akın Özçer ve Akademisyen Yardımcı Doçent Doktor Hüseyin Aykut'un konuşmacı olarak katılacağı toplantı 16 Şubat Perşembe günü saat 19.00'da başlayacak.

        Giyim Mensucat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haşim Balcı düzenlenecek program hakkında yaptığı açıklamada "Bütün Bilecik halkını odamızın düzenlediği programa davet ediyoruz. Ülkemizi ilgilendiren en güncel konuda işin bilimsel ve sosyal boyutuna iniyoruz" dedi.

        (CKT-CY-Y)

        14.02.2017 17:32:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler