Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Çakacak, emekli mülki idare amirlerine Hizmet Anısı ve Belgesi takdim etti

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Mersin'in Akdeniz Kaymakamı iken emekliye ayrılan Raif Özener ile Nevşehir Vali Yardımcısı iken emekli olan Vural Demirtaş'a 'Hizmet Anısı ve Belgesi' takdim etti.

        Türk İdareciler Birliği tarafından 12 Ocak günü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da teşrifleriyle gerçekleştirilen törende 2016 yılında emekliye ayrılan mülki idare amirlerine Hizmet Anısı ve Belgesi takdim edilmişti. Bu kapsamda Mersin'de ikamet eden ve mazeretleri nedeniyle törene katılamayan Raif Özener ve Vural Demirtaş'a Anı ve Belgeleri, İçişleri Bakanı Soylu adına Vali Çakacak tarafından verildi.

        Valilik'te gerçekleşen kabulde konuşan Vali Çakacak, şanlı Türk bayrağının dalgalandığı her yerde, hiçbir kurumun görev alanına girmeyen konuları dahi sahiplenerek, şeref ve onurla görev yapan mülki idare amirlerinin kimsesizlerin kimsesi olduğunu vurguladı. Çakacak, meslek hayatlarını şeref ve onurla noktalamaları vesilesiyle Özener ve Demirtaş'ı tebrik etti.

        Özener ve Demirtaş ise ilgilerinden dolayı Çakacak'a teşekkür ettiler.

        Kabul, Çakacak'ın, Raif Özener ve Vural Demirtaş'a İçişleri Bakanlığı Hizmet Belgesi ve Anısını takdim etmesinin ardından sona erdi.

        (KYM-Y)

        14.02.2017 17:33:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler