Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Subaşıoğlu, Saruhan yolunu inceledi

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA) - Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, yapımı devam eden Saruhan Mahallesinin 26 kilometrelik yol çalışmasını inceledi.

        Merkezefendi Belediyesi tarafından yapımı üstlenen Karahasanlı Mahallesinden Saruhan Mahallesine yapılan 26 kilometrelik yol açma çalışması sürüyor. Karahasanlı Mahallesindeki yol açma çalışması 90 adet sokakta 407 bin metrekarelik alanı kapsıyor.

        yol açma çalışmalarını yerinde inceleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, "İlçemizde her alanda çalışmamız var. Her mahallemizde her sokakta mutlaka Merkezefendi Belediyesi'nin bir çalışmasını görebilirsiniz. Şimdilerde bilindiği üzere Karahasanlı Mahallesi'nden başlayarak Saruhan Mahallesi'ne kadar bir yol açma çalışmamız mevcut. Yeni yollar yeni standartlar diyerek başladığımız çalışmalarımız gün geçtikçe tüm Merkezefendi'yi sarıyor" dedi.

        (MT-

        14.02.2017 19:35:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler