Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tanju'nun ölümü Demirhan'ı yasa boğdu

        - Hayatını kaybeden 28 yaşındaki genç gözyaşları arasında toprağa verildi

        (Fotoğraflı)

        AYDIN (İHA) - Aydın-Denizli karayolunda meydana gelen kazada 28 yaşındaki gencin hayatını kaybetmesi ilçeye bağlı Demirhan Mahallesini yasa boğdu. Köyde çok sevilen talihsiz genç gözyaşları arasında toprağa verildi.

        Olay sabaha karşı Denizli-Aydın karayolunun içinden geçtiği Sultanhisar Atça kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; köydeki arkadaşları ile gece çorbacıya inen Tanju Akkoyun karayolunda karşıdan karşıya geçtiği sırada Denizli istikametinden Aydın istikametine gitmekte olan otomobil çarptı. Kazada Tanju Akkoyun olay yerinde hayatını kaybederken, alkollü olduğu öğrenilen otomobil sürücüsü A.G. de gözaltına alındı.

        Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturma başlatırken, otopsisi yapılan Tanju Akkoyun ikamet yeri olan Sultanhisar Atça Mahallesi üzerindeki Demirhan kırsal mahallesinde toprağa verildi.

        Köyünde herkes tarafından sevilen Tanju Akkoyun'un ölümü herkesi üzdü.

        (İK)

        14.02.2017 21:31:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler