Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Silifke'de çocuklardan şiir dinletisi

        (Fotoğraflı)

        Murat Şengi

        MERSİN (İHA) - Silifke Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Tiyatro Topluluğunun Çocuk Grubu tarafından hazırlanan "Canlı Müzik Eşliğinde Şiir Dinletisi" beğeni topladı.

        Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirilen şiir dinletisinde, çocuklar birbirinden güzel şiirlerini seslendirirken, aileleri de duydu dolu anlar yaşadılar.

        Belediye çalışmalarının sadece yol, çöp toplama ve temizlik gibi işlerden ibaret olmadığını ifade eden Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, "Kültür ve sanat alanında önemli çalışmalarımız oldu. Bu çalışmalarımızı başarılı bir şekilde sürdürüyoruz. Başta gençlerimiz olmak üzere her yaş grubunun sosyal hayat içerisinde yer almasını, ailelerimizden çocuklarının bu başarılarını ve yeteneklerini daha yakından keşfetmelerini istiyoruz. Bundan dolayı kültürel etkinliklere ağırlık veren, sanatsal faaliyetlerin her zaman içerisinde olan bir belediyecilik anlayışı ile hareket etmeyi sürdüreceğiz. Bizlere bu güzel geceyi yaşatan öğrencilerimize, eğitmenlerimize ve dinletiye katılan siz değerli vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Hepimiz güzel bir şiir dinletisiyle duygu dolu anlar yaşadık. Birlik ve beraberlik içerisinde sosyal ve kültürel gelişimimize katkı sunmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

        Silifke Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde Tiyatro Topluluğunun eğitmenliğini sürdüren Bülent Yasin Bal, "Öncelikle bizlere bu imkanı sağlayan Silifke Belediye Başkanımız Mustafa Turgut'a teşekkür ediyoruz. Gerek tiyatro, gerek şiir dinletisi gibi çalışmalarımızda her zaman yanımızda oldu. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Tiyatro Topluluğu eğitmeni olarak bugüne kadar birçok başarılı etkinliklere imza attık. Çocuk Gurubumuz ile de çocuklarımızı yetenekleri alanında yönlendiriyoruz. Kültürel ve sanatsal faaliyetlerle onların sosyalleşmesini sağlıyoruz. Çocuklarımızla aynı sahnede yer almak benim için büyük bir mutluluk. Benimle birlikte bu dinletilerin ve gösterilerin hazırlanmasında emeği geçen birçok arkadaşım var. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum'' dedi.

        Şiir Dinletisini Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, başkan yardımcıları Ömer Savar, Esen Tuba Tol, Kültür Müdürü Üstün Zayim, Kent Konseyi Başkanı Rifat Karaduman, CHP İlçe Başkan Yardımcısı Ersin Servi, İlçe Sekreteri Mustafa Şimşek, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar izledi. Etkinlik salondaki kalabalık davetliler tarafından İzmir Marşı'nın okunmasıyla son buldu.

        (MŞN-Y)

        15.02.2017 10:37:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler