Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Anadolu Yıldızlar Ligi Cimnastik İl Seçmeleri tamamlandı

        - Dereceye giren sporcular Mersin'de yapılacak grup müsabakalarına katılacaklar

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Cimnastik Federasyonu Adana İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan "Anadolu Yıldızlar Ligi Cimnastik İl Seçmeleri" tamamlandı.

        Cimnastik Federasyonu Adana İl Temsilcisi Mahmut Ekrem Yıldızhan, Yüreğir Cimnastik Salonu'nda gerçekleştirilen ve müsabakaların çekişmeli geçtiğini, sporcuların birbirlerine üstünlük kurmak için büyük mücadele örneği sergilediklerini kaydetti.

        Hedeflerinin başarılı sporcular kazanmak olduğunu ifade eden Yıldızhan, "Hedefimizde cimnastik branşında daha fazla sporcuya ulaşmak var. Başarılı sporcularımız yetişiyor. Alt yapımız daha iyi yerlere gelecek. İlk dört sırayı alan sporcularımız 24-26 Şubat'ta Mersin'de yapılacak olan Ana lig Bölgesel Yarışmasına katılacaklar" dedi.

        Müsabakalar sonunda dereceye giren sporcuların isimleri şu şekilde:

        Kızlarda: Neva Ördün, Gözde Eröz, Pınar Şahin, Gizem Ersoy

        Erkeklerde: Yusuf Bulur, Hasan Yavuz, Boran Yavuz, Alperen Gülmez

        (ELF-Y)

        15.02.2017 10:45:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler