Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Soğanda'dan ilçe ziyaretleri

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - AK Parti Van İl Başkanı Av. Zahir Soğanda; Erciş, Çaldıran ve Muradiye ilçelerini ziyaret ederek, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile ilgili yönetim toplantıları gerçekleştirdi.

        Sabahın erken saatlerinde beraberindeki il yönetim kurulu üyesi Halil Sevimli ve partililerle Erciş ilçesine gelen Başkan Soğanda, AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, yönetim kurulu toplantısına katıldı. Yaklaşık iki saat süren toplantının ardından Çaldıran ilçesine geçen Soğanda'yı, burada İlçe Başkanı Fevzi Akbalık'ın yanı sıra eski belediye başkanı ve milletvekili aday adayı Ferman Yıldırım ve partililer karşıladı. Yönetim kurulu toplantısının ardından Muradiye'ye geçen Soğanda ve beraberindekiler, yeni ilçe binasında İlçe Başkanı İbrahim Vanlı tarafından karşılandı. Buradaki ilçe yönetim kurulu toplantısının ardından konuşan Başkan Soğanda, teşkilatıyla her daim iç içe olduklarını ifade ederek, yaklaşan referandum ile ilgili çalışmalarını hızlandırdıklarını ifade etti. Soğanda, ''Önümüzdeki nisan ayında yapılacak referandum öncesinde teşkilatlarımızın heyecanı arttırmak, durumunu gözden geçirmek amacıyla daha öncesinde de olduğu gibi bir kez daha ilçelerimize giderek toplantılar yapıyoruz. Yine teşkilatımız içerisinde ilçe koordinatörlerimiz de sık sık ilçelerinde toplantı yapmaları konusunda görevler verdik. Mahalle, köy ve teşkilat ziyaretlerimizde mevcut durum ve eksik olduğumuz noktalar değerlendiriliyor. Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçe, mahalle ve köy çalışmalarımızı asla aksatmadan halkımızla bir arada olduk. Geçtiğimiz yaz aylarında tüm teşkilat birimlerimizle 630 köyü gezerek vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik. Bu sorunların çözümü noktasında gerekli çalışmalar yapılıyor. Yine geçtiğimiz aylarda da tüm köylerimizi bir kez daha gezerek sorunların takibi konusunda vatandaşlarımızın yanında olduk. Bu seçimde de inşallah tüm Türkiye'de olduğu gibi ilimizde de ciddi bir oy oranıyla 'evet' çıkacağına inancımız tamdır. Van teşkilatları olarak bu noktada gayretli bir çalışmanın içerisindeyiz. İlçe, mahalle, köy, STK ve esnaf ziyaretlerimiz devam edecektir" dedi.

        (MSA-Y)

        15.02.2017 11:06:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler