Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Demirtaş'ın eşinden şehit ailelerine ziyaret

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Adana Valisi Mahmut Demirtaş'ın eşi Beyhan Demirtaş, beraberindeki Emniyet Müdürü Osman Ak'ın eşi Fatma Ak ve Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel'in eşi Yasemin Genel ve Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı İl Müdürü Gökhan Sezer ile birlikte şehit ailelerine taziye ziyaretlerinde bulundu.

        Beyhan Demirtaş, Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında DEAŞ'lı teröristlere karşı verilen mücadelede şehit olan Piyade Uzman Çavuş Gökhan Kılıç, Tankçı Uzman Onbaşı Emre Mücahit Topal, Astsubay Kıdemli Çavuş Gökçe Keskin, Şırnak'ta bölücü terör örgütüne yönelik operasyonda çıkan çakışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Tolga Polat ile Adana Valiliğinde gerçekleştirilen bombalı araç saldırısında şehit olan valilik çalışanları Gökhan Aygül ve Kadir Kırbaç'ın ailelerini ziyaret etti.

        Beyhan Demirtaş ile Emniyet Müdürü Osman Ak'ın eşi Fatma Ak ve Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel'in eşi Yasemin Genel, evlerinde ziyaret ettikleri şehit ailelerine sabır ve başsağlığı temennilerini iletti.

        Şehitlerin eşleri ve çocukları ile anne ve babalarının acılarını paylaşan Demirtaş, devletin ve milletin her ferdinin şehitlere ve şehit ailelerine daima şükran ve minnet duyacağını ifade etti.

        Şehit ailelerinin daima yanlarında olduklarını ve şehitlerin aziz hatıralarının gönüllerde daima yaşayacağını kaydeden Demirtaş, ülkenin huzur ve güvenliğine kast eden hain odakların emellerine asla ulaşamayacağını sözlerine ekledi.

        Şehit aileleri ise yaptıkları konuşmalarda, "vatan sağolsun" vurgusu yaptı ve Vali Mahmut Demirtaş'ın eşi Beyhan Demirtaş, beraberindeki Emniyet Müdürü Osman Ak'ın eşi Fatma Ak ve Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel'in eşi Yasemin Genel'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

        (ELF-Y)

        15.02.2017 11:26:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler