Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Partili kadınlar referandum turuna çıktı

        (Fotoğraflı)

        Hasan Yiğen

        MANİSA (İHA) - AK Parti Kula Kadın Kolları Başkanlığı, Nisan ayında yapılacak referandum için ev ev dolaşarak çalışmalarına başladı.

        Nisan ayında yapılacak referandumla ilgili çalışmalarını sürdüren Kula İlçe AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hatice Deveci ve yönetim kurulu üyeleri, ev ev dolaşarak anayasa değişikliği paketinde yer alan maddeleri ve yeni sisteminin ülkeye kazandıracaklarını anlatmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanlığı sistemini de içeren Anayasa değişikliği paketinin oylanacağı referandumun, Türkiye açısından önemli bir dönüm noktası olduğunu belirten Deveci, "Dört bir yanı ateş çemberiyle çevrili ülkemizin her anlamda güçlü olması gerekiyor. Bunun için de en gerekli unsur siyasi istikrar. Cumhurbaşkanlığı sistemi ile hızlı karar alan, hızlı icraat ve reform yapan, son derece etkin bir yönetim modeli oluşacak. Vatandaşın ihtiyaçlarını karşılayan, gelişmelere ayak uyduran, kurumların hızlı çalışmasını sağlayacak bu modelle, bürokrasi de azalacak" dedi.

        (HY-AY-Y)

        15.02.2017 11:29:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler