Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1308 Osmaneli Belediye Spor Voleybol Takımı Bölgesel Lig'de

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - 1308 Osmaneli Belediye Spor Voleybol Takımı, Bursa'nın Gemlik ilçesinde düzenlenen Bölgesel Amatör Voleybol Ligi'nde ilk defa yer aldı.

        İlk kez katılınılan bölgesel ligde deneyim kazanan 1308 Osmaneli Belediye Spor Voleybol Takımı, Antrenörler Engin Ulusoy, Okay İnam ve Serkan İlhan yönetiminde Gemlik ilçesinde düzenlenen Bölgesel Amatör Voleybol Ligi'nde Gemlik Spor, Düzce Halkeğitim Spor, Yenişehir Spor ve İzmit Yahya Kaptan Spor ile karşılaştı. Yoğun ilginin olduğu müsabakalarda 1308 Osmaneli Belediye Spor Voleybol Takım 1 galibiyet 3 mağlubiyet alarak ilçeye döndü.

        Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bölgesel Amatör Voleybol Ligi'nde ilk defa yer aldıklarını belirterek, "Sporun her branşında olduğu gibi voleybolda da hedeflerinin milli ve dini değerlere sahip, centilmenliği ön planda tutan gençler yetiştirmek ve bu gençlerden üst liglere, milli takımlara sporcular kazandırmak" dedi.

        (CKT-KÇ)

        15.02.2017 11:59:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler