Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SCUBA dalış eğitim öğretimi protokolü imzalandı

        (Fotoğraflı)

        Gürkan Düzenli

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ile Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) Başkanı Doç. Dr. Şahin Özen tarafından imzalan "SCUBA Dalış Eğitim Öğretimi Protokolü" ile Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Balıkçılık Teknolojisi Bölümü öğrencilerinin CMAS dalış brövelerini almaları kolaylaştı.

        Balıkçılık Teknolojisi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Herdem Aslan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, bölümün ders müfredatında bulunan SCUBA dalış derslerini başarıyla geçen öğrencilerin, 4. yarıyıl sonunda 1 yıldız, 6. yarıyıl sonunda 2 yıldız ve 8. yarıyıl sonunda 3 yıldız TSSF-CMAS onaylı dalıcı belgelerini yalnızca evrak bedellerini TSSF'ye ödeyerek alabileceklerini belirtti. Doç. Dr. Aslan, 10 yıl boyunca geçerli olacak söz konusu protokol ile bilimsel bilgilerle donatılmış öğrencilerin, ülkenin ihtiyaç duyacağı her türlü sualtı çalışmasında görev alabileceklerini ifade etti.

        (GD)

        15.02.2017 12:13:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler