Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğrencilerden emniyet ziyareti

        (Fotoğraflı)

        Halil Ataş

        BURSA (İHA) - İznik Özel İznik Büke Koleji öğrencileri, İznik İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. Emniyeti gezen ve polis ağabeylerinin faaliyetlerini yakından görme fırsatı bulan öğrenciler, emniyet müdür vekili Gökhan Genç ile bir araya geldi.

        Büke Kolejinden 30 öğrenci, İznik İlçe Emniyet Müdürlüğü personeline hem moral vermek hem de polislik mesleği ile ilgili bilgi almak için ziyarette bulundu. İlçe Emniyet Müdürü vekili Gökhan Genç ve Polis memurları tarafından karşılanan çocuklara trafik kuralları ile polis görev ve yetkileri hakkında bilgi verildi, çeşitli ikramlarda bulunuldu. Genç, öğrencilere sokakta ve internet ortamında tanımadıkları kişilere nasıl davranmaları gerektiği, kişisel bilgilerinin güvenliği hakkında bilgilendirme yapıldı. Kaybolmaları ya da kendilerine yaklaşmak isteyen şüpheli şahıslarla ilgili çocukların neler yapmaları gerektiği konusunda bilgilendirdi.

        "Sizler geleceksiniz"

        Genç, çocuklara polislik hakkında da bilgi vererek, "Biz çocuklarımızı seviyoruz. Çocuklar bizim geleceğimiz, onları ne kadar güzel yetiştirebilirsek toplumumuza o kadar faydalı olacaklardır. Sizler geleceğin anneleri ve babaları olacaksınız, geleceğin hâkimi, savcısı, polisi hatta cumhurbaşkanı, başbakanı olacaksınız. Sizler bizim için çok önemlisiniz o yüzden bizler ziyaretinizden son derece memnun olduk " diye konuştu.

        Polislerle hatıra fotoğrafı çektiren çocuklara, çeşitli hediyeler verildi.

        (MA)

        15.02.2017 13:50:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler