Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Acar, Hakkari ve El Bab gazilerini ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Çağrı Kaya

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, ilçedeki Hakkari ve Suriye El Bab gazilerini evlerinde ziyaret etti.

        Başkan Saffet Acar, ziyaretleri beraberindeki Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, Zabıta Müdürü Hasan Hüseyin Sarı ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Dinar Temsilcisi Hasan Ceylan ve mahalle muhtarları ile birlikte gerçekleştirdi. Başkan Acar beraberindeki heyetle sırası ile Hakkari Şemdinli'de PKK ile girdiği çatışmada yaralanan Piyade Uzman Çavuş İbrahim Uysal ile El Bab'da yaralanan Piyade Astsubay Üst Çavuş Osman Hozer ve Piyade Uzman Onbaşı Özmen Uysal'ı ziyaret etti. Başkan Acar ziyaretlerinde gaziler ile yakında ilgilenerek sohbet etti.

        (GC-

        15.02.2017 14:40:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler