Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Menemen Muhtarlar Derneğinden ticaret odasına ziyaret

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - İzmir'in Menemen ilçesindeki muhtarlıkların bir araya getirilmesiyle kurulan Menemen Muhtarlar Derneğinin üyeleri, Menemen Ticaret Odası (MTO)'na nezaket ziyaretinde bulundu.

        Menemen Ticaret Odası (MTO) Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Güral, Menemen Muhtarlar Derneğin de üyesi olan 10 mahallenin muhtarını ağırladı. Ziyarette muhtarlar, daha hızlı iletişim kurabilmek, ihtiyaçları karşılayabilmek ve taleplerimizi daha çabuk iletebilmesi adına 65 muhtarlığı kurumsallaştırdıklarını ve Menemen Muhtarlar Derneğini kurduklarını ifade etti.

        Ziyaret için teşekkür eden Yılmaz Güral, ziyaretlerin daha geniş kitlelere hitap edecek şekilde düzenlemesi gerektiğini söyledi. Ziyaret sırasında ayrıca, MTO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Ali Akbarlak, meclis üyesi Önder Zorba da yer aldı.

        (SV-HG-Y)

        15.02.2017 14:44:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler