Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Coşkun'dan hobi bahçesi çağrısı

        (Fotoğraflı)

        Ramazan Kuyu

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Besni ilçe Kent Konseyi Başkanı Battal Coşkun, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında hazırladıkları "Kent konseyi emekli meclisi hobi bahçesi" projesine başlanılmasını talep etti.

        Besni Kent Konseyi Başkanı Battal Coşkun, hayata geçirilmesi planlanan 'Kent konseyi emekli meclisi hobi bahçesi" ile ilgili değerlendirmede bulundu. Başkan Coşkun, " Sosyal sorumluluk projelerimizden en önemlisi de 2016/6 sayılı emekli ve yaşlı vatandaşlarımızın toplumsal yaşamdaki etkinliklerini artırmak, boş zamanlarını değerlendirmelerini ayrıca daha iyi koşullarda zaman geçirmelerini sağlamaktır. Onları sosyal ve kültürel faaliyetlerle hayata bağlamak, onlara yaşama sevincini gönül dünyalarına hitap ederek mutlu ve huzurlu olmalarını sağlamak amacıyla Besni Belediye meclisine sunmuş olduğumuz 'Kent Konseyi Emekli Meclisi Hobi Bahçesi' adlı projedir. Bu projede ailelerimizin yaşlılarını sabah bırakıp, akşam alabileceği, bünyesinde el sanatları gibi sosyal etkinliklerin düzenleneceği içerisinde hobi bahçesinin olduğu, bakıma muhtaç olanların bakımının yapıldığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızca da destekli bir merkez olacak. Evlerinde yaşamını sürdüren emekliler, kendi başlarına yapamadıkları şeyler için yardım alırlar. Bu yer bakıma veya yardıma ihtiyaç duyanlara, normalde yakınları tarafından bakılan yaşlıların, yakınlarının tatile gitmesi durumu olduğunda da hizmet verebilecek" dedi.

        Projenin sözü verilmesine rağmen 6 ayda hiç bir gelişme yaşanmadığını belirten Cokşun, bir an önce projeninin hayata geçirilmesi gerektiğini ifade etti. Coşkun, "Bu sosyal sorumluluk projemizin sözünün 6 aydır verilmesine rağmen hala rafta kalması ve hiçbir gelişme yaşanmaması bizleri fazlasıyla üzmektedir. Besni Belediyesinden yerin tahsisiyle birlikte projenin yapımına bir an evvel başlanılmasını talep ediyoruz" dedi.

        (RKSD-Y)

        15.02.2017 16:05:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler